وي با اشاره به اينکه از اين تعداد، عناوين 82 مقاله با موضوع و اهداف همايش مطابقت داشته است، اظهار داشت: در مقايسه با سال گذشته عناوين مقالات با موضوعاتي که مورد نظر برگزار کنندگان همايش بود، مطابقت بيشتري داشت.
دبير اين همايش تصريح کرد: در سال گذشته از 55 مقاله ارسالي به دبيرخانه تنها عناوين 28 مقاله با موضوع و اهداف همايش هماهنگ بود.
پيش بين ادامه داد: از روز گذشته ارائه مقالات توسط شرکت کنندگان آغاز شده و تا عصر امروز همچنان ادامه دارد.
اين مقام مسئول افزود: از 83 مقالهاي که ارسال شد، هيأت داوران 34 مقاله را براي ارائه در همايش با توجه به موضوع و اهداف انتخاب کردند.
وي اضافه کرد: روز گذشته 13 مقاله با موضوعاتي چون نقش فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي به عنوان يک صنعت جذب گردشگر، تجريه و تحليل زنجيره ارزشي در سنگهاي قيمتي، معرفي خوشه جواهرات مشهد، بهسازي سنگهاي قيمتي، جايگاه استاندارد در صنعت طلا و جواهر، بررسي روند توسعه سنگهاي قيمتي در ايران، فيروزه نيشابور و نقش آن در اشتغال و جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در اقتصاد ارائه شده است.
دبير دومين همايش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي با بيان اينکه امروز نيز از صبح 21 مقاله ارائه خواهد شد، گفت: بهسازي سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي، زمرد پنج شير افغانستان، پتانسيل سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در استان خراسان جنوبي، رخداد کاني نيمه قيمي ژاسپر در منطقه اهر و اهميت گوهر شناسي آن، جواهرات ترکمن در آسياي مرکزي، عقيق سليماني بوته گز و مقدمهاي بر سنگها و کانيهاي نيمه قيمتي در اطراف اصفهان و جايگاه آن در اقتصاد منطقه از جمله عناوين مقالات در روز دوم است.
پيش بين در ادامه اظهار داشت: از تمامي شرکت کنندگان در بخش ارائه مقالات با لوحهاي ويژه تقدير شد.
وي با تأکيد بر اينکه استان تهران بيشترين تعداد مقالات را به دبيرخانه همايش ارسال کرد، خاطرنشان کرد: استان خراسان رضوي در رتبه دوم ارائه مقالات قرار گرفت.
111/
انتهای پیام/